wilujeng sumping

Tentang Kami

Didirikeun taun 2010

Etagtron mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu nawiskeun platform manajemén profesional, solusi RFID anu cerdas sareng pencegahan rugi pinter ti saprak 2010. Kalayan téknologi inti RFID sareng EAS, bidang bisnis kami parantos skala tina sektor ritel ka sektor logistik otomotif. Ngagunakeun téhnik calakan sateuacanna sareng inovatif, urang sacara efektif tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ngawujudkeun manajemén ranté sadayana anu cerdas sareng transformasi modeu 'Éceran Anyar' ngalangkungan idéntifikasi data ageung, dilacak sareng optimalisasi dina platform awan. Kami parantos nawiskeun jasa propésional kalebet konsultasi, desain, R&D, palaksanaan sareng latihan ka rébuan mérek ngarah di sakumna dunya.

séktor

Nyegah Karugian

Solusi inovatif kami dirancang pikeun ngabantosan hypermarket, supermarket, Toko baju, Toko digital, sareng sajabana, pikeun ngajaga daganganna, nyegah ngaleutikan sareng merangan ancaman anu ditimbulkeun ku kajahatan ritel — nalika masih nganteurkeun pangalaman anu teu aya gesekan pikeun anu mésér. Etagtron aya dina mayunan inovasi pencegahan karugian anu ogé nganteurkeun pisibilitas anu langkung ageung kana ngaleutikan sareng ningkatkeun efisiensi operasional.

PANAS
Dijual

Digital Shop
  • Panjangna: 200mm

  • Lebar: 123mm

  • Jangkungna: 1460mm