page banner
  • Security Tag Label Deactivator For AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Deactivator Tag Kaamanan Pikeun AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Jelajah garis deactivator terpercaya kami pikeun kinerja deaktivasi anu unggul dina labél anti-maling aktif pikeun ngabantosan barang dagangan sareng ngirangan alarm palsu di jalan kaluar anjeun. 

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: CT580

    Ketik: AM Label Deactivators

    Diménsi: 230 * 200 * 78MM

    Warna: Biru poék

    Frékuénsi: 58KHz

    Suplai Daya: Input 220VAC, Kaluaran 18VAC

    Sora: Buzzer