page banner

Saha urang

Etagtron mangrupikeun panyayogi solusi inovatif anu komitmen pikeun ngabantosan pangecér anu mekar.

Ngeunaan Etagtron

Etagtron mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu nawiskeun platform manajemén profesional, solusi RFID anu cerdas sareng pencegahan rugi pinter ti saprak 2010. Etagtron® ngoperasikeun sadunya kalayan merek sareng téknologi unggulan di handap bidang bisnis: EAS, RFID, sumber tag sareng solusi ritel. Etagtron® nyayogikeun solusi EAS sareng RFID pikeun pasar ritel, susunan label RF sareng anténeu RFID anu beroperasi di langkung ti 150 nagara. Kalayan téknologi inti RFID sareng EAS, bidang bisnis kami parantos skala tina sektor ritel ka sektor logistik otomotif. Ngagunakeun téhnik calakan sateuacanna sareng inovatif, urang sacara efektif tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ngawujudkeun manajemén ranté sadayana anu cerdas sareng transformasi modeu 'Éceran Anyar' ngalangkungan idéntifikasi data ageung, dilacak sareng optimalisasi dina platform awan. Kami parantos nawiskeun jasa propésional kalebet konsultasi, desain, R&D, palaksanaan sareng latihan ka rébuan mérek ngarah di sakumna dunya.

RETAIL BARU ngamajukeun transformasi sareng pamutahiran industri ritel sadayana ku ngagabungkeun online, offline sareng logistik ngahijikeun ritel sareng téknologi anyar pikeun ngarobih pangalaman balanja tradisional janten pangalaman anu lancar ku ningkatkeun efisiensi operasionalna. téknologi sapertos Rasa, Transmisi, Pangetahuan sareng Garapan. Ngahijikeun sareng RFID, sénsor nirkabel, komputasi awan, data ageung sareng téknologi kaamanan, mérek tiasa ngandelkeun téknologi ieu pikeun gancang nyeken sareng maca label RFID salami prosés nampi, nyimpen saham, inventarisasi, manajemén toko sareng kaamanan pikeun ngaidentipikasi sareng ngalacak status real-time tulisan. Aplikasi manajemén tingkat barang ieu sacara épéktip tiasa ningkatkeun efisiensi operasi, ngirangan pencegahan karugian sareng kéngingkeun data ageung éfisién pikeun wawasan bisnis.

Tim kami

Écéran pinter, ngamungkinkeun masa depan

Kaahlian & Kaahlian kami

Nilai: Larutan etagtron nyebarkeun; Épéktip nyepetkeun proyék; palaksanaan Ngurangan solusi; biaya manajemén

Buka modeu dok: Sistem dok pihak katilu; Interaksi data; Integrasi sistem; Babagi sumber

Réspon gancang: Pertambangan data waktos-nyata; Monitor EAS; Jalma ngitung; Manajemén alat; Ngadalikeun jauh sareng nyetél

Modél manajemén hiji-hiji: Patalina Multi - sistem; Manajemén; Sakabéh manajemén; Analisis Data Panyimpenan Ageung

Sértipikat Perusahaan

1
2
3
3

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami