page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor Tag Pensil-Tag Akut Keras

    Tag Pensil Akut mangrupikeun vérsi anu langkung pondok tina Pensil Tag anu populér. A coil ferit tatu kakuatan Mini-Stylus, nyayogikeun kinerja anu sami sareng Wave Tag. Tag ieu tiasa dipiceun tina barang dagangan ku alat detét magnét anu mana waé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Jumlah Modél: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor-Mini Pencil Tag

    Tag Hard Non-napel anu teu tiasa dipaténkeun, tiasa dianggo deui AM-EAS performa tinggi dina desain hard tag alit. Ngadésain desain modern, tahan kaéléh sareng aplikasi / panyabutan gampang dina titik jual, tag ferit ieu nyaéta idéal pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Tag Pénsil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    Sistem Optimum RF EAS nyaéta sistem anu beroperasi dina 8,2 MHz. Disayogikeun dina salaku Mono atanapi Dual System, duanana sistem ngabagi desain profil high-end sami digabungkeun sareng kualitas. Éta tiasa dianggo sareng raos sadayana tag hese RF 8.2MHz sareng label lemes EAS, janten pas pikeun sadaya jinis toko ritel, kanggo contona, toko baju pakean, toko sapatu, toko ubar jeung sajabana.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: A209

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1660 * 420 * 42MM

    Warna: Alloy Aluminium

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Diwangun ku sistem RF jalur klasik, nyerep inti tina sirkuit pamrosésan digital, mangrupikeun produk anu hemat biaya. Sareng modél akrilik RF ieu tiasa cocog sareng dewan PCB RF anu béda. Utamana, LED Warna Beureum anu terintegrasi - anu tiasa disetél pikeun permanén atanapi ngan ukur anténeu anu dikhawatirkeun- sampurna pikeun pangecér anu hoyong desain luhur tanpa ngorbankeun kinerja. Éta anteneu RF pang populerna kami. Instalasi na gampang, intuitif, épisiénsi deteksi tinggi, stabilitas anu saé, karakteristik tingkat kagagalan anu handap ngajantenkeun pas pikeun mulus lingkungan

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG308

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1518 * 280 * 20MM

    Warna: Transparansi

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    EAS Retail Store 58khz AM Shop Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PG400

    Fitur-fitur AM, sistem anu kuat anu dirancang kalayan fokus kana deteksi anu kuat tina label perekat, reliabilitas, sareng kalenturan. Sistem AM pedestal ieu cocog pikeun lingkungan mana waé, kalayan kinerja anu peringkat di luhur pasar kaamanan ritel.

    Sistem AM unggul dina lawang anu ageung atanapi sababaraha tempat dimana éta langkung unggul dibandingkeun kalolobaan pesaingna, sareng sasarengan sareng pigura ABS modéren awét tapi pikaresepeun pisan, kalayan rohangan pikeun spanduk iklan.

    Barang Skarangan

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PT309

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1560 * 420 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antenna AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG212A

    Desain anu pikaresepeun sareng téknologi digital anu luar biasa ngajantenkeun anteneu kami mangrupikeun solusi anu paling populer di pasar pikeun kabutuhan kaamanan ritel. Anteneu kami anu kuat, dirancang ogé tur cukup kuat pikeun lingkungan paling ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG212A

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 370 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Kaamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Anti Maling Sistem Pakéan Toko Anteneu-PG218

    Sistem EAS ieu mangrupikeun téknologi AM 58KHz kalayan fitur cakupan deteksi lega (dugi ka 2,5 m) sareng sénsitip anu luhur. Desain transparan sareng bingkai na anu cocog pikeun desain toko anu nyayogikeun kasederhanaan sareng reliabilitas pikeun solusi EAS anu pikaresepeun.Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    EAS Retail Store 58khz AM Toko Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PT309

    Sistem AM ieu berpungsi dina prinsip yén pamancar ngirimkeun sinyal dina semburan anu masihan énergi pikeun tag dina zona alas. Nalika pulsa réngsé, tagna némbalan. Antara bursts, sinyal tag na dideteksi ku panarima. Ku alatan éta, lamun tag aktif ngalirkeun antara alas, alarm bakal disada.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    EAS SYSTEM AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG300

    Hiji barang ditandaan atanapi dilabélan sareng salah sahiji atanapi langkung anteneu, biasana diposisikan caket lawang toko, komunikasi sareng aranjeunna nalika dugi ka jangkauan, ngingetkeun manajemén toko nalika batur nyobian miceun barang tina toko tanpa pamrosésan anu saé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG300

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 306 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    EAS Antenna Store Security System Kaamanan anti-maling Alarm tina AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem deteksi ieu ngagaduhan téknologi Etagtron AM EAS pikeun tingkat deteksi maling anu paling luhur kalayan sinyalna dugi ka 2.5m (8ft 2in) pikeun jalan kaluar anu lega atanapi sababaraha. Desain ipis, sempit, buka-bina na diwangun tina akrilik kualitas luhur, ngalestarikeun toko estetika sareng ngantepkeun tampilan anu saé pikeun ampir sadaya setting ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PG200

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 200 * 20MM

    Warna: kulawu / bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-4040 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-4040 Label

    Tag ieu mangrupikeun alat éléktronik alit anu diwangun ku chip sareng anteneu, sering dirarancang pikeun nyegah toko barang. Kalayan Tag RF, suara bip anu kuat bakal disada nalika aya anu nyobaan ninggalkeun toko tanpa mayar produk pikeun jalma na. Tag RF gaduh seueur aplikasi sanésna teuing.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 4040 Label (No.4040 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 40 * 40MM (1.57 "* 1.57")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black With Pin Retail Security Tag-Mini Square

    RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Hideung Kalayan Pin Retail Security Tag-Mini Square

    Sistem RF serbaguna sadayana guna cocog, tag kaamanan Electronic Article Surveillance (EAS), anu 8.2MHz Rectangular Mini mangrupikeun andalan seueur pangecér pikeun nyegah toko-toko. Faktor bentuk alit sareng desain saderhana ngajantenkeun ngalampirkeun kana barang anu lancar sareng gampang bari ogé ngamankeun barang tanpa ngaganggu pangalaman balanja, merchandising atanapi promosi mérek ..

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Mini Square Tag (No.001 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

123 Teras> >> Halaman 1/3