page banner

Solusi pikeun Pangecér Spesialis

Gerbang kaamanan dipasang dina lawang panto toko, jumlah gerbang ditangtukeun ku lébarna panto asup sareng jinis gerbangna.

Pakéan Pabrikan

Tegel

1

RFID

2

Label lemes

3

Catetan: Ukuran sareng modél anu bénten-bénten tiasa disesuaikan pikeun anjeun.

Sapatu Pabrikan

AM Hard Tag

4

RF Hard Tag

5

Tegel Alarm

6

Anu sanésna Pabrikan

Tegel

7

Label lemes

8

Kumaha cara miceun tag atanapi mareuman labél?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo detacher atanapi deactivator kami.

Jumlah detacher atanapi deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.

1

Anggo detacher magnét pikeun ngaleungitkeun tag konci magnét. Pikeun labél, aya anu nganonaktifkeun pikeun degaussing.