page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor Tag Pensil-Tag Akut Keras

    Tag Pensil Akut mangrupikeun vérsi anu langkung pondok tina Pensil Tag anu populér. A coil ferit tatu kakuatan Mini-Stylus, nyayogikeun kinerja anu sami sareng Wave Tag. Tag ieu tiasa dipiceun tina barang dagangan ku alat detét magnét anu mana waé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Jumlah Modél: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor-Mini Pencil Tag

    Tag Hard Non-napel anu teu tiasa dipaténkeun, tiasa dianggo deui AM-EAS performa tinggi dina desain hard tag alit. Ngadésain desain modern, tahan kaéléh sareng aplikasi / panyabutan gampang dina titik jual, tag ferit ieu nyaéta idéal pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Tag Pénsil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-4040 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-4040 Label

    Tag ieu mangrupikeun alat éléktronik alit anu diwangun ku chip sareng anteneu, sering dirarancang pikeun nyegah toko barang. Kalayan Tag RF, suara bip anu kuat bakal disada nalika aya anu nyobaan ninggalkeun toko tanpa mayar produk pikeun jalma na. Tag RF gaduh seueur aplikasi sanésna teuing.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 4040 Label (No.4040 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 40 * 40MM (1.57 "* 1.57")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black With Pin Retail Security Tag-Mini Square

    RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Hideung Kalayan Pin Retail Security Tag-Mini Square

    Sistem RF serbaguna sadayana guna cocog, tag kaamanan Electronic Article Surveillance (EAS), anu 8.2MHz Rectangular Mini mangrupikeun andalan seueur pangecér pikeun nyegah toko-toko. Faktor bentuk alit sareng desain saderhana ngajantenkeun ngalampirkeun kana barang anu lancar sareng gampang bari ogé ngamankeun barang tanpa ngaganggu pangalaman balanja, merchandising atanapi promosi mérek ..

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Mini Square Tag (No.001 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • Clothing Store EAS System Anti theft Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Toko Pakéan EAS System Anti maling Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Pedaran pondok:

    Ngagabungkeun lanyard sareng tag dina hiji. Tag anu sampurna pikeun asesoris leutik. Henteu kedah mésér duanana tag sareng lanyard nyalira. Ngadésain desain modéren, tahan kaéléh sareng gampang aplikasi / dipiceun saat di jual, tag ferit ieu cocog pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: Pensil Tag sareng Lanyard (No.008 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kalayan lanyard 135mm

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • RF 8.2Mhz EAS Middle Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Middle Dome

    RF 8.2Mhz EAS Tag Kubah Tengah Kalayan Pin Retail Security Tag-Middle Dome

    Tag ieu dirancang pikeun sistem RF 8,2MHz. Ukuran tag na nyaéta diaméterna 2,13 ″ (54mm) sareng asalna Hideung. Tag Kubah Tengah ngagabungkeun kamampuan deteksi anu hébat sareng desain anu pikaresepeun. Éta katingalina anggun sareng modéren bari dina waktos anu sami mangrupikeun salah sahiji tag paling hese pikeun anu janten maling nyobian éléh. Desain tipe kerang hartosna henteu aya lolongkrang pikeun nyobian neukteuk tag atanapi bahkan muka kabuka. Kami nyarankeun pisan tag ieu.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Titik Kubah Tengah (No.016 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ54MM (φ2.13 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • EAS cheap clothing am anti-theft digital epaper price tag AM DR label soft tag

    Pakéan murah EAS am anti-maling digital harga harga koran Amérika AM label lemes

    Lambar lambaran AM nyayogikeun rentang anu luar biasa, sensitipitas, résistansi tamper, deteksi. Lambar Lambaran ieu nganteurkeun kinerja luhur sareng panangtayungan dagangan anu unggul nalika tetep dina barang.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: AM DR Lemes Label

    Ketik: AM Label

    Diménsi: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Warna: Bar code / bodas / hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • RF 8.2Mhz EAS R50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-R50

    RF 8.2Mhz EAS R50 Tag Kalayan Pin Retail Retail Retailers Tag-R50

    Kinerja anu hébat, nilai sareng épéktipitas - tag R50 mangrupikeun tag kaamanan anu populér di jalan-jalan. Mangrupikeun tag anu saé, dianggo ngajaga baju, ku sistem kaamanan toko RF 8.2MHz. Tag ieu nyayogikeun deteksi maksimal (1.8m) antara anteneu sistem EAS (titincakan).

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: R50 Tag (No.019 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ50MM (φ1.97 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • RF 8.2Mhz EAS X50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-X50

    RF 8.2Mhz EAS X50 Tag Kalayan Pin Retail Retail Retailers Tag-X50

    Tag Babak atanapi tag RF dianggo pikeun panangtayungan baju. Éta dideteksi berkat anténeu RF anu dipasang dina pamariksaan. Sayogi dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten. Éta dikarang ku pin tina sagala rupa panjang sareng teu dikonci di tempat pamariksaan sareng tukang ngaluarkeun tekstil universal.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: X50 Tag (No.022 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ50MM (φ1.97 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-R42 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-R42 Label

    Label RF 50x50mm nganteurkeun kinerja anu tiasa diandelkeun sareng panyalindungan dagangan nganggo téknologi Radio Frekuensi (RF). Salin anu dicitak dina nyanghareupan labél didesain pikeun sacara visual ngabéjaan poténsial maling yén barang-barang dilindungan ku labél kaamanan sareng anu mawa dagangan anu dilindungi ngalangkungan zona deteksi bakal ngirut sistem alas.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 5050 Label (No.5050 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Mini Dome

    RF 8.2Mhz EAS Mini Kubah Tag Sareng Pin Retail Security Tag-Mini Dome

    Mini Kubah Tag cocog sareng sistem anti-maling 8,2 MHz EAS RF. Ieu tag anu napel dina produk pikeun dijagaan, nganggo kuku atanapi pin. Pin dicandak ku tag, nganggo spring magnet.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: Mini Kubah Tag (No.015 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ45MM (φ1.77 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-5050 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-5050 Label

    Prinsip kerja khusus label lemes nyaéta: masang detéktor éléktronik di tempat kaluar mall, nempelkeun labél atanapi ngagantelkeun label anti anti maling kana produk, sareng nempatkeun label lemes dina produk atanapi nganggo pembuka konci pikeun ngadamel produk lulus detéktor dina panto kalayan lancar. Upami anjeun nyandak barang nganggo labél lemes atanapi labél heuras tanpa pamayaran, nalika ngalangkungan detéktor, detéktor bakal ngirut, sahingga ngajaga kapentingan ékonomi pasar.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 5050 Label (No.5050 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

12 Teras> >> Halaman 1/2