page banner
  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    Sistem Optimum RF EAS nyaéta sistem anu beroperasi dina 8,2 MHz. Disayogikeun dina salaku Mono atanapi Dual System, duanana sistem ngabagi desain profil high-end sami digabungkeun sareng kualitas. Éta tiasa dianggo sareng raos sadayana tag hese RF 8.2MHz sareng label lemes EAS, janten pas pikeun sadaya jinis toko ritel, kanggo contona, toko baju pakean, toko sapatu, toko ubar jeung sajabana.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: A209

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1660 * 420 * 42MM

    Warna: Alloy Aluminium

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Diwangun ku sistem RF jalur klasik, nyerep inti tina sirkuit pamrosésan digital, mangrupikeun produk anu hemat biaya. Sareng modél akrilik RF ieu tiasa cocog sareng dewan PCB RF anu béda. Utamana, LED Warna Beureum anu terintegrasi - anu tiasa disetél pikeun permanén atanapi ngan ukur anténeu anu dikhawatirkeun- sampurna pikeun pangecér anu hoyong desain luhur tanpa ngorbankeun kinerja. Éta anteneu RF pang populerna kami. Instalasi na gampang, intuitif, épisiénsi deteksi tinggi, stabilitas anu saé, karakteristik tingkat kagagalan anu handap ngajantenkeun pas pikeun mulus lingkungan

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG308

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1518 * 280 * 20MM

    Warna: Transparansi

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    EAS Retail Store 58khz AM Shop Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PG400

    Fitur-fitur AM, sistem anu kuat anu dirancang kalayan fokus kana deteksi anu kuat tina label perekat, reliabilitas, sareng kalenturan. Sistem AM pedestal ieu cocog pikeun lingkungan mana waé, kalayan kinerja anu peringkat di luhur pasar kaamanan ritel.

    Sistem AM unggul dina lawang anu ageung atanapi sababaraha tempat dimana éta langkung unggul dibandingkeun kalolobaan pesaingna, sareng sasarengan sareng pigura ABS modéren awét tapi pikaresepeun pisan, kalayan rohangan pikeun spanduk iklan.

    Barang Skarangan

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PT309

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1560 * 420 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antenna AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG212A

    Desain anu pikaresepeun sareng téknologi digital anu luar biasa ngajantenkeun anteneu kami mangrupikeun solusi anu paling populer di pasar pikeun kabutuhan kaamanan ritel. Anteneu kami anu kuat, dirancang ogé tur cukup kuat pikeun lingkungan paling ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG212A

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 370 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Kaamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Anti Maling Sistem Pakéan Toko Anteneu-PG218

    Sistem EAS ieu mangrupikeun téknologi AM 58KHz kalayan fitur cakupan deteksi lega (dugi ka 2,5 m) sareng sénsitip anu luhur. Desain transparan sareng bingkai na anu cocog pikeun desain toko anu nyayogikeun kasederhanaan sareng reliabilitas pikeun solusi EAS anu pikaresepeun.Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    EAS Retail Store 58khz AM Toko Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PT309

    Sistem AM ieu berpungsi dina prinsip yén pamancar ngirimkeun sinyal dina semburan anu masihan énergi pikeun tag dina zona alas. Nalika pulsa réngsé, tagna némbalan. Antara bursts, sinyal tag na dideteksi ku panarima. Ku alatan éta, lamun tag aktif ngalirkeun antara alas, alarm bakal disada.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    EAS SYSTEM AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG300

    Hiji barang ditandaan atanapi dilabélan sareng salah sahiji atanapi langkung anteneu, biasana diposisikan caket lawang toko, komunikasi sareng aranjeunna nalika dugi ka jangkauan, ngingetkeun manajemén toko nalika batur nyobian miceun barang tina toko tanpa pamrosésan anu saé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG300

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 306 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    EAS Antenna Store Security System Kaamanan anti-maling Alarm tina AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem deteksi ieu ngagaduhan téknologi Etagtron AM EAS pikeun tingkat deteksi maling anu paling luhur kalayan sinyalna dugi ka 2.5m (8ft 2in) pikeun jalan kaluar anu lega atanapi sababaraha. Desain ipis, sempit, buka-bina na diwangun tina akrilik kualitas luhur, ngalestarikeun toko estetika sareng ngantepkeun tampilan anu saé pikeun ampir sadaya setting ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PG200

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 200 * 20MM

    Warna: kulawu / bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • UHF RFID Gate for People Access Control and Asset Tracking-PG506L

    Gerbang UHF RFID pikeun Kontrol Akses Jalma sareng Asét nyukcruk-PG506L

    Anteneu RFID tanggung jawab pikeun ngaluarkeun sareng nampi ombak anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan anténeu, éta diaktipkeun sareng ngaluarkeun sinyal. Anteneu nyiptakeun lapangan gelombang anu béda sareng nutupan jarak anu béda.

    Jenis Antenna: Anteneu polarisasi sirkular dianggo paling saé dina lingkungan dimana orientasi tagna béda-béda. Anteneu polarisasi linier dipaké nalika orientasi tag dipikanyaho sareng dikontrol sareng teras sami. NF (Near Field) anteneu dianggo maca tag RFID dina sababaraha séntiméter.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG506L

    Jenis: Sistem RFID

    Diménsi: 1517 * 326 * 141MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • Security Tag Label Deactivator For AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Deactivator Tag Kaamanan Pikeun AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Jelajah garis deactivator terpercaya kami pikeun kinerja deaktivasi anu unggul dina labél anti-maling aktif pikeun ngabantosan barang dagangan sareng ngirangan alarm palsu di jalan kaluar anjeun. 

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: CT580

    Ketik: AM Label Deactivators

    Diménsi: 230 * 200 * 78MM

    Warna: Biru poék

    Frékuénsi: 58KHz

    Suplai Daya: Input 220VAC, Kaluaran 18VAC

    Sora: Buzzer