page banner

Saha urang

Etagtron mangrupikeun panyayogi solusi inovatif anu komitmen pikeun ngabantosan pangecér anu mekar.

Urang Kisaran

AM

Éta nawiskeun rangkéan deteksi anu diperpanjang ka RF sareng biasana kurang rentan kana gangguan éléktronik éksternal. AM langkung sering ditingali di toko baju ageung, baju ageung, toko DIY, toko éléktronik, sareng pangecér farmasi dimana produk ngagaduhan komponén logam di bungkusan aranjeunna.

RF

RF cocog pisan pikeun pangecér kalayan jumlah tinggi produk rangkep kusabab raoseun perekat, tag datar. Éta ngajantenkeun RF sistem pilihan pikeun supermarket, toko diskon, kimiawan sareng toko vidéo. Kitu cenah, kamampuan ningkatkeun sababaraha RF Sistem EAS ka RFID hartosna panggunaan na nembé dipelak di toko pakaian.

RFID

Téknologi RFID ngajadikeun otomatis ngumpulkeun data sareng ngirangan pisan usaha sareng kasalahan manusa.

RFID ngadukung sababaraha tag RFID maca kalayan henteu aya scan baris-of-tetempoan atanapi item-demi-item, nawiskeun kanaékan épisiénsi.

Sadaya tag RFID dina kisaran tiasa dideteksi langsung sareng cocog sareng inpormasi dina database anjeun.

Aset tiasa dirujuk deui ngalawan lokasi anu ditugaskeun sareng dirékam sakumaha ayeuna, leungit, atanapi direlokasi.

RFID tiasa diintegrasikeun sareng scanning aktif sareng pamiarsa tetep pikeun solusi pelacak otomatis.

ESL

Rupa-rupa pangecér - kalebet seueur department store global, supermarket, sareng toko ubar - parantos nganggo ESL, manpaat poténsialna nyaéta Dynamic Centralized Pricing, In-Store Heat-Mapping, Automated Inventory Management.

TAMBIH DEUI

Ngarep-ngarep ...