page banner
  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    Sistem Optimum RF EAS nyaéta sistem anu beroperasi dina 8,2 MHz. Disayogikeun dina salaku Mono atanapi Dual System, duanana sistem ngabagi desain profil high-end sami digabungkeun sareng kualitas. Éta tiasa dianggo sareng raos sadayana tag hese RF 8.2MHz sareng label lemes EAS, janten pas pikeun sadaya jinis toko ritel, kanggo contona, toko baju pakean, toko sapatu, toko ubar jeung sajabana.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: A209

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1660 * 420 * 42MM

    Warna: Alloy Aluminium

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Diwangun ku sistem RF jalur klasik, nyerep inti tina sirkuit pamrosésan digital, mangrupikeun produk anu hemat biaya. Sareng modél akrilik RF ieu tiasa cocog sareng dewan PCB RF anu béda. Utamana, LED Warna Beureum anu terintegrasi - anu tiasa disetél pikeun permanén atanapi ngan ukur anténeu anu dikhawatirkeun- sampurna pikeun pangecér anu hoyong desain luhur tanpa ngorbankeun kinerja. Éta anteneu RF pang populerna kami. Instalasi na gampang, intuitif, épisiénsi deteksi tinggi, stabilitas anu saé, karakteristik tingkat kagagalan anu handap ngajantenkeun pas pikeun mulus lingkungan

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG308

    Jenis: Sistem EAS RF

    Diménsi: 1518 * 280 * 20MM

    Warna: Transparansi

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ