page banner
  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    EAS Retail Store 58khz AM Shop Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PG400

    Fitur-fitur AM, sistem anu kuat anu dirancang kalayan fokus kana deteksi anu kuat tina label perekat, reliabilitas, sareng kalenturan. Sistem AM pedestal ieu cocog pikeun lingkungan mana waé, kalayan kinerja anu peringkat di luhur pasar kaamanan ritel.

    Sistem AM unggul dina lawang anu ageung atanapi sababaraha tempat dimana éta langkung unggul dibandingkeun kalolobaan pesaingna, sareng sasarengan sareng pigura ABS modéren awét tapi pikaresepeun pisan, kalayan rohangan pikeun spanduk iklan.

    Barang Skarangan

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PT309

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1560 * 420 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antenna AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG212A

    Desain anu pikaresepeun sareng téknologi digital anu luar biasa ngajantenkeun anteneu kami mangrupikeun solusi anu paling populer di pasar pikeun kabutuhan kaamanan ritel. Anteneu kami anu kuat, dirancang ogé tur cukup kuat pikeun lingkungan paling ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG212A

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 370 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Kaamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Anti Maling Sistem Pakéan Toko Anteneu-PG218

    Sistem EAS ieu mangrupikeun téknologi AM 58KHz kalayan fitur cakupan deteksi lega (dugi ka 2,5 m) sareng sénsitip anu luhur. Desain transparan sareng bingkai na anu cocog pikeun desain toko anu nyayogikeun kasederhanaan sareng reliabilitas pikeun solusi EAS anu pikaresepeun.Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    EAS Retail Store 58khz AM Toko Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PT309

    Sistem AM ieu berpungsi dina prinsip yén pamancar ngirimkeun sinyal dina semburan anu masihan énergi pikeun tag dina zona alas. Nalika pulsa réngsé, tagna némbalan. Antara bursts, sinyal tag na dideteksi ku panarima. Ku alatan éta, lamun tag aktif ngalirkeun antara alas, alarm bakal disada.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG218

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    EAS SYSTEM AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG300

    Hiji barang ditandaan atanapi dilabélan sareng salah sahiji atanapi langkung anteneu, biasana diposisikan caket lawang toko, komunikasi sareng aranjeunna nalika dugi ka jangkauan, ngingetkeun manajemén toko nalika batur nyobian miceun barang tina toko tanpa pamrosésan anu saé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG300

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 306 * 20MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    EAS Antenna Store Security System Kaamanan anti-maling Alarm tina AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem deteksi ieu ngagaduhan téknologi Etagtron AM EAS pikeun tingkat deteksi maling anu paling luhur kalayan sinyalna dugi ka 2.5m (8ft 2in) pikeun jalan kaluar anu lega atanapi sababaraha. Desain ipis, sempit, buka-bina na diwangun tina akrilik kualitas luhur, ngalestarikeun toko estetika sareng ngantepkeun tampilan anu saé pikeun ampir sadaya setting ritel.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: PG200

    Jenis: Sistem EAS AM

    Diménsi: 1500 * 200 * 20MM

    Warna: kulawu / bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ