page banner

EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

Pedaran pondok:

Diwangun ku sistem RF jalur klasik, nyerep inti tina sirkuit pamrosésan digital, mangrupikeun produk anu hemat biaya. Sareng modél akrilik RF ieu tiasa cocog sareng dewan PCB RF anu béda. Utamana, LED Warna Beureum anu terintegrasi - anu tiasa disetél pikeun permanén atanapi ngan ukur anténeu anu dikhawatirkeun- sampurna pikeun pangecér anu hoyong desain luhur tanpa ngorbankeun kinerja. Éta anteneu RF pang populerna kami. Instalasi na gampang, intuitif, épisiénsi deteksi tinggi, stabilitas anu saé, karakteristik tingkat kagagalan anu handap ngajantenkeun pas pikeun mulus lingkungan

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: PG308

Jenis: Sistem EAS RF

Diménsi: 1518 * 280 * 20MM

Warna: Transparansi

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

Supermarket Alarm Anti-maling EAS RF System

Kristal akrilik anu paling impor énggal: anteneu kristal ngadopsi papan organik akrilik 20mm impor énggal. Saatos ukiran, inten polishing sareng prosés sanésna didamel, éta éndah, kelas sareng praktis.

Pangaturan volume: Volume alarm sareng sensitipitas anu tiasa disetél pikeun nyumponan paménta lingkungan anu béda.

Prosés polesan inten: polesan propésional ngantep sisi produk langkung lancar sareng transparan.

China-Supermarket-EAS-RF-Acrylic-System-Manufacturers

Ngaran Produk

EAS RF System-PG308

Frékuénsi

8.2MHz (RF)

Bahan 

Akrilik

Ukuran paking 

1518 * 280 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.1m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Kirimkeun + Nampi / Mono

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan supermarket:

China-Retail-Store-EAS-RF8.2MHz-Anti-Theft-system

Penampilan 1.Stylish tur berehan kalayan desain unik

2. Kamampuh anti gangguan kuat, stabilitas tinggi sareng kinerja sampurna dina situs

3. téknologi RF maju sareng dewan utama anu dikembangkeun ku nyalira

4. Dilarapkeun sareng sababaraha jinis tag keras 8.2MHz sareng labél lemes

5. Nyiptakeun nyalira fungsi nyetél jauh

6. Cocog sareng naon waé jinis toko ritel

the-board-for-RF-system-supermarket-loss-theft-protect-goods

Déwan MONO

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-System-Transmit-board-NO.5000

Nampi Déwan

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-System-receive-board-NO.5000

Kirimkeun Déwan

Produk Detil

Logo ngarobih

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Panutup Logam

Kuat sareng dipercaya, anti tabrakan sareng tahan cai

Detéksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Menara moal jalan upami:

1) Panto dina Sudut dina témbok salajengna

2) Lampu saklar caket teuing

3) outlet listrik caket teuing

4) Kawat kabel listrik gigireun sistem sacara vertikal

5) TEU aya tag logam

6) Barang dagangan tina logam

7) mesin ATM caket dieu     

Disarankeun produk

China-Retail-Store-EAS-RF8.2MHz-Anti-Theft-Security-Antenna-System-BEST

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami