page banner

Warta Perusahaan

  • 8 faktor anu kedah diperhatoskeun nalika milih sistem alarm anti maling

    1. tingkat deteksi Laju deteksi ngarujuk kana tingkat deteksi seragam tag anu henteu dipasang dina sadaya arah di daérah monitoring. Mangrupikeun indikator kinerja anu saé pikeun beuratna naha sistem alarm anti maling supermarket tiasa dipercaya. Laju deteksi anu handap sering ogé hartosna palsu anu luhur ...
    Maca deui
  • Alarm anti maling di toko pakean salah dilaporkeun sareng ampir dicandak salaku maling pakean

    Kami sering nganjang ka balanja, sareng panto alarm anti maling maling dasarna tiasa ditingali di panto mall. Nalika barang nganggo gesper anti-maling ngalangkung alat, alarm baju badé disada sora bipna. Aya ogé jalma anu ngagaduhan masalah kusabab alarem sapertos kieu. Kanggo exa ...
    Maca deui
  • Prinsip dasar komoditi EAS sareng dalapan indikator kinerja

    EAS (Electronic Article Surveillance), ogé katelah sistem pencegahan maling komoditi éléktronik, mangrupikeun salah sahiji ukuran kaamanan komoditi anu seueur dianggo dina industri ritel ageung. EAS diwanohkeun di Amérika Serikat dina pertengahan taun 1960an, anu mimitina dipaké dina industri pakean, parantos ngalegaan ...
    Maca deui
  • Solusi sistem kaamanan pakéan

    Ⅰ Situasi Kaamanan Ayeuna di Toko Busana Tina analisis modeu manajemén: toko umumna henteu ngagaduhan méja bantosan, lomari penyimpanan, kanggo modeu opsional. Ieu moal ngatur barang-barang konsumén. Sapertos kantong kulit, pakean, sapatu sareng topi, bakal dipaling. Dina oth ...
    Maca deui
  • Wilujeng ngiringan Pameran Internét Internét tina Hal-hal Internasional ka-15

    Pameran ieu bakal diayakeun dina tanggal 21 April di Pameran & Pameran Pusat Pameran Dunia Shanghai, IOT hartosna 'The Internet of Things', mangrupikeun platform Internet Explorer Hal salajengna anu gaduh privasi, Aman, merenah, gancang sareng kuat skala pikeun adaptasi pinter anyar Aplikasi IOT ...
    Maca deui
  • Naon EAS?

    Naon ari EAS? Kumaha carana éta maénkeun peran pelindung? Nalika anjeun kintun di mall ageung, naha anjeun kantos ngalaman kaayaan dimana panto aya anu ngetrokan dina lebet panto? Dina wikipedia, éta nyatakeun panjagaan artikel Éléktronik mangrupikeun padika téknologi pikeun nyegah angkat toko ti toko ritel, pilferage ...
    Maca deui
  • Why can’t you steal from an Unmanned Vending Machines?

    Naha anjeun henteu tiasa nyolong tina Mesin Penjual Tanpa Manusia?

    Naha anjeun henteu tiasa nyolong tina Mesin Penjual Tanpa Manusia? Naha anjeun kantos nganggo mesin vending unmanned? Dibandingkeun sareng mesin penjual otomatis sanés awal, moal aya deui éraan "...
    Maca deui
  • Téknologi RFID ngamungkinkeun manajemén bagian otomatis

    Téknologi RFID ngamungkinkeun manajemén bagian mobil Ku paningkatan paménta dina mekarkeun ékonomi sareng promosi sareng ngapopulerkeun kandaraan énergi énggal, kapasitas produksi mobil global ningkat unggal taun ...
    Maca deui
  • Megatkeun hikmah ritel, kumaha perusahaan kedah néwak éksprési ritel anu énggal?

    Megatkeun hikmah ritel, kumaha perusahaan kedah néwak éksprési ritel anu énggal? Sateuacan Cina lebet kana tahap enol Wei anyar, éta parantos ngalaman lahirna industri ritel tradisional, pembentukan konsumen atanapi ...
    Maca deui
  • Sababaraha Kasus Solusi Etagtron

    Sababaraha Kasus Solusi Etagtron Tommy Hilfiger nyebarkeun solusi pakean conto basis Etagtron RFID Tommy Hilfiger, salaku salah sahiji mérek premium global, nawiskeun gaya kelas munggaran, kualitas sareng nilai pikeun konsumén global ....
    Maca deui