page banner
  • UHF RFID Gate for People Access Control and Asset Tracking-PG506L

    Gerbang UHF RFID pikeun Kontrol Akses Jalma sareng Asét nyukcruk-PG506L

    Anteneu RFID tanggung jawab pikeun ngaluarkeun sareng nampi ombak anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan anténeu, éta diaktipkeun sareng ngaluarkeun sinyal. Anteneu nyiptakeun lapangan gelombang anu béda sareng nutupan jarak anu béda.

    Jenis Antenna: Anteneu polarisasi sirkular dianggo paling saé dina lingkungan dimana orientasi tagna béda-béda. Anteneu polarisasi linier dipaké nalika orientasi tag dipikanyaho sareng dikontrol sareng teras sami. NF (Near Field) anteneu dianggo maca tag RFID dina sababaraha séntiméter.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: PG506L

    Jenis: Sistem RFID

    Diménsi: 1517 * 326 * 141MM

    Warna: bodas

    Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ