page banner

Solusi pikeun Digital Toko

 Salaku spesialis dina solusi kaamanan ritel, Etagtron parantos nyiptakeun lingkungan ritel anu aman ku mayungan barang-barang anu nilai luhur dina tampilan terbuka, ngamangpaatkeun kombinasi téknologi anti-maling fisik sareng téknologi EAS RF atanapi AM, anu tiasa sampurna ngajagi sadaya dagangan toko digital.

Rupa-rupa produk kaamanan ritel kami bakal ngabantosan henteu ngan ukur pikeun anti maling, tapi ogé nyayogikeun pangalaman balanja anu pikaresepeun sareng nyata pikeun konsumén.

Kaamanan Kait Stoplock

1

Kaamanan Lancah Tag

Etagtron tiasa nyayogikeun tag lancah ukuran anu sanés sareng langkung aman pikeun ngajagi barang anu mahal.

2

EAS Sistem

3

Digital Shop tiasa masang sistem kaamanan EAS numutkeun sakuriling toko na sareng ngarobih rentang instalasi, sanaos paduan aluminium RF ieu sénsor deteksi anu luhur pisan.

Kumaha cara miceun tag atanapi mareuman labél?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo detacher atanapi deactivator kami.

Jumlah detacher atanapi deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.

1

Anggo detacher magnét pikeun ngaleungitkeun tag konci magnét. Pikeun labél, aya anu nganonaktifkeun pikeun degaussing.