page banner

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 

Kami produsén.

Dimana pabrik anjeun ayana?

Pabrik urang, hiji tempatna di Shanghai, Cina sareng anu hiji deui ayana di Hangzhou, propinsi zhejiang, Cina.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto? 

Wilujeng ngahubungi kami ku e-mail atanapi alibaba pikeun conto naon. Kami hormat nawiskeun anjeun sampel. 

Kumaha pabrik anjeun ngeunaan QC? 

Kualitas anu diutamakeun. Kami salawasna nganggap kualitas salaku hal anu paling penting salami dina prosés produksi. Pabrik urang parantos ngagaduhan sertipikat ISO9001 sareng CE.

Naon layanan purna jual anjeun?

Kami nawiskeun jaminan kana produk kami sareng kami gaduh tim jasa Saatos-penjualan khusus.

Naon MOQ anjeun?

Sakur kuantitas tiasa ditampi pikeun urutan anjeun, sareng harga tiasa ditawar pikeun jumlah ageung.

Iraha anjeun badé kiriman?

Kami tiasa ngadamel pangiriman dina waktos 3-10 dinten damel numutkeun jumlah pesanan anjeun.

Hoyong damel sareng urang?