page banner

Saha urang

Etagtron mangrupikeun panyayogi solusi inovatif anu komitmen pikeun ngabantosan pangecér anu mekar.

Pangwangunan Sejarah

about
2000
Didirikeun RF / AM / RFID

produksi jeung penjualan

Salah sahiji panyadia pangheulana 8,2MHz

Produsén labél EAS

about
2005

Gawe sareng UNIQLO

Jasa pikeun 70% toko UNIQLO (EAS sareng tag)

NOVATRON, patungan sareng grup ALL4Label (Jérman)

Top 3 RF labél produser Anjog perusahaan anténeu RFID

about

2007

Jasa pikeun C&A, Mesterbonewe, Semir, Cache-

Cache, La Chapelle, HLA,

ADIDAS

about
2010

Ganti nami salaku Etagtron Peluncuran leyuran ritel RFID

Sistem AM sareng Jasa grup RAKO Jérman pikeun Etam, NET

about
2011

Jasa pikeun Jasa Supermarket Beijing Huapu pikeun ASOBIO

 

about
2012

Anggota sistem GS1 HK Exquisite RF aplikasi dina sistem Uniqlo Localize AM

Kontrak produksi sareng GAP / Tommy

Hilfiger / Dizzit / Hotwind / Mosc hino / Maxwin / Shimamula

 

about
2013

Aplikasi larutan RFID dina ANZHENG sareng Tommy Hilfiger

 

about
2014

Gawe sareng AEON / Marc O'Polo / New Look /

Best Seller / Moussy iMirror pikeun Boss sareng Prada

 

about
2015

Kontrak sareng Patén Hongdou / Lily / LuoLai sareng penghargaan

Akuisisi alat MIYAKE

sareng patén-patén

 

about
2016

Kontrak sareng GUESS / TRENDS / BUYNOW / Park

putra / SUPERDRY

Aplikasi RFID dina GU / KC / TOMMY / HANKOOK / ANJI

 

about
2017

PANANGTUNG

EAS sareng panyadia aksésoris

 

 

about
2018

Kontrak sareng Sunning Electronics