page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor Tag Pensil-Tag Akut Keras

    Tag Pensil Akut mangrupikeun vérsi anu langkung pondok tina Pensil Tag anu populér. A coil ferit tatu kakuatan Mini-Stylus, nyayogikeun kinerja anu sami sareng Wave Tag. Tag ieu tiasa dipiceun tina barang dagangan ku alat detét magnét anu mana waé.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Jumlah Modél: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor-Mini Pencil Tag

    Tag Hard Non-napel anu teu tiasa dipaténkeun, tiasa dianggo deui AM-EAS performa tinggi dina desain hard tag alit. Ngadésain desain modern, tahan kaéléh sareng aplikasi / panyabutan gampang dina titik jual, tag ferit ieu nyaéta idéal pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Tag Pénsil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • Clothing Store EAS System Anti theft Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Toko Pakéan EAS System Anti maling Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Pedaran pondok:

    Ngagabungkeun lanyard sareng tag dina hiji. Tag anu sampurna pikeun asesoris leutik. Henteu kedah mésér duanana tag sareng lanyard nyalira. Ngadésain desain modéren, tahan kaéléh sareng gampang aplikasi / dipiceun saat di jual, tag ferit ieu cocog pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: Pensil Tag sareng Lanyard (No.008 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kalayan lanyard 135mm

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS cheap clothing am anti-theft digital epaper price tag AM DR label soft tag

    Pakéan murah EAS am anti-maling digital harga harga koran Amérika AM label lemes

    Lambar lambaran AM nyayogikeun rentang anu luar biasa, sensitipitas, résistansi tamper, deteksi. Lambar Lambaran ieu nganteurkeun kinerja luhur sareng panangtayungan dagangan anu unggul nalika tetep dina barang.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: AM DR Lemes Label

    Ketik: AM Label

    Diménsi: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Warna: Bar code / bodas / hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS Hard Tag AM Clothes 58KHz Tag Alarm Sensors-Wave Tag

    EAS Hard Tag AM Baju 58KHz Tag Alarm Sensors-Wave Tag

    Cocog sareng sadaya sistem anti maling AM 58Khz, sareng meryogikeun detacher magnét standar kanggo dipiceun..Magunakeun bahan ABS anu énggal sareng bar magnét kualitas luhur, beurat-beurat sareng lingkungan ramah-. Kalepatan sénsitip sareng lemah. Réusable pikeun 2- 3 taun, mantuan pikeun ngirangan biaya operasi.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Gelombang Tag (No.020 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 65 * 17 * 18MM (2.56 "* 0.67" * 0.7 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS Hard Tag AM 58KHz Alarm Sensor Clothes supermarket Tag-Super Tag

    EAS Hard Tag AM 58KHz Alarm Sensor Baju supermarket Tag-Super Tag

    Plastik ABS kalayan penampilan kakuatan tinggi, kandel sareng kapadetan henteu gampang dipakena, putus sareng sepuh. Kahirupan palayanan plastik ABS tiasa ngahontal langkung ti 6 taun, ngirangan mésér produk anu langkung handap.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Super Tag (No.012 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Diménsi: 88 * 26 * 18MM (3.46 "* 1.02" * 0.71 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 58KHz

  • EAS Cheap Clothing AM Anti-Theft Digital Epaper Price Tag AM-DR Label Soft Tag

    Pakean Murah EAS AM Anti-Maling Digital Kertas Harga Tag AM-DR Label Soft Tag

    Lambar lambaran AM nyayogikeun rentang anu luar biasa, sensitipitas, résistansi tamper, deteksi. Lambar Lambaran ieu nganteurkeun kinerja luhur sareng panangtayungan dagangan anu unggul nalika tetep dina barang.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: AM DR Lemes Label

    Ketik: AM Label

    Diménsi: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Warna: Bar code / bodas / hideung

    Frékuénsi: 58KHz