page banner

Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor-Mini Pencil Tag

Pedaran pondok:

Tag Hard Non-napel anu teu tiasa dipaténkeun, tiasa dianggo deui AM-EAS performa tinggi dina desain hard tag alit. Ngadésain desain modern, tahan kaéléh sareng aplikasi / panyabutan gampang dina titik jual, tag ferit ieu nyaéta idéal pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: Tag Pénsil Mini (No.001 / AM)

Ketik: AM Tag

Diménsi: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

Warna: Abu / Bodas / Hideung

Frékuénsi: 58KHz


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

AM Pencil Hard Tag Sensor Alarm Kaamanan Pakéan

① Ngirangan penjualan anu leungit sareng ngaleungitkeun biaya tanaga gawé anu aya hubunganana sareng penandaan di toko, ngamungkinkeun toko toko pikeun ngalayanan pelanggan anu langkung saé

TagMulti-tujuan tag ngamankeun barang atos, barang lemes sareng naon-naon di antawisna

ApplicationMudah aplikasi sareng dipiceun pikeun ngabantosan ningkatkeun operasi toko

Ngaran Produk

EAS AM Hard Tag

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

45 * 19 * 14MM

Jangkauan deteksi

0,5-2,5m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

AM SISTEM

Nyetak

Warna anu tiasa disesuaikan

Detil utama tag keras pensil AM-tag:

AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

1. Desain Pisan Pisan Leutik.

2. Tag Kaamanan Super-Lock tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa pakean, ngaminimalkeun pangaruhna bahkan pikeun baju paling lemes.

3. Desain tahan eleh. Perumahan plastik ABS kaku digabungkeun sareng fitur super-konci hartosna ngan ukur detachers anu kuat anu bakal muka tag ieu.

4. Tag inovatif ieu mangrupikeun anu paling laris. Basajan, wijaksana sareng épéktip pisan. Tikus Mouse anu unik ngahijikeun tag kaamanan pensil sareng lanyard kana hiji produk anu mangpaat pisan. Sampurna pikeun sadaya jinis aplikasi, kalebet sapatu sareng kantong.

5. Tag Pensil gancang sareng gampang dianggo. Sayogi pikeun sistem kaamanan asupna / kaluar panto ogé dina sadaya frekuensi EAS.

Produk Detil

Struktur internal

Kualitas tinggi ABS + Feritipitas tinggi ferit + Konci kolom beusi

Disaluyukeun

Percetakan rutin nyaéta warna abu, hideung, bodas sareng warna sanésna, logo tiasa ngaropea

Degaussing 

Pareuman tag ku detacher AM 58KHz.

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Tag keras anti maling gaduh fungsi alarm anu mantep, tiasa napel pisan sareng produk, sareng ngagaduhan umur jasa anu langkung lami. Tag heuras awét pisan sareng tiasa diaktipkeun kanggo dianggo deui. Éta biasana dianggo dina sababaraha skenario sapertos supermarket, toko baju, toko alat, sareng sajabana. Éta tiasa dianggo dina bungkusan cair sareng logam, sacara efektif ngirangan karugian maling, ningkatkeun kauntungan toko, sareng ningkatkeun pangalaman balanja.
Tag Pencil Mini anti-maling mangrupikeun hal anu saé-antara ti Pensil sareng Pencil Super pikeun mayungan barang-barang mimitian ti bahan beurat dugi ka papakéan anu hipu. Nampilkeun desain modéren, tahan kaéléh sareng gampang aplikasi / panyabutan nalika jual, tag ieu tiasa dianggo sareng Etagtron ogé sadaya sistem AM 58Khz anu sanés, tag éléktronik Article Surveillance (EAS) cocog pikeun mayungan rupa-rupa dagangan pikeun nyegah toko barang. Éta dirarancang pikeun sadaya sistem AM 58KHz.

Lumaku  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami