page banner

Toko Pakéan EAS System Anti maling Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

Pedaran pondok:

Pedaran pondok:

Ngagabungkeun lanyard sareng tag dina hiji. Tag anu sampurna pikeun asesoris leutik. Henteu kedah mésér duanana tag sareng lanyard nyalira. Ngadésain desain modéren, tahan kaéléh sareng gampang aplikasi / dipiceun saat di jual, tag ferit ieu cocog pikeun mayungan rupa-rupa dagangan.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer Modél: Pensil Tag sareng Lanyard (No.008 / AM)

Ketik: AM Tag

Diménsi: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kalayan lanyard 135mm

Warna: Abu / Bodas / Hideung

Frékuénsi: 58KHz


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

AM Pencil hard tag with Lanyard Clothing Security Sensor

①Satu ujung malingard dilapisan palastik dilebetkeun kana tag, sareng tungtung anu sanés dilengkepan pin anu dilebetkeun kana liang sareng dikonci kana tag.

TagMulti-tujuan tag ngamankeun barang atos, barang lemes sareng naon-naon di antawisna

ApplicationMudah aplikasi sareng dipiceun pikeun ngabantosan ningkatkeun operasi toko

Ngaran Produk

EAS AM Tag Pisan-Pensil sareng Lanyard

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

55 * 19MM

Jangkauan deteksi

0,5-2,5m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

AM SISTEM

Nyetak

Warna anu tiasa disesuaikan

Detil utama tag keras pensil AM-tag:

Security-Tag-AM-EAS-Clothes-Tag-Magnet-Remover-Supermarke

1. Kalayan ferit di jero, Éta gampang raos ku sistem AM ngajaga barang anjeun di toko.

2. ukuran leutik henteu ngaganggu nyobian lawon dina.

3. Tiasa dinonaktipkeun lengkep sareng detacher, teu aya alarm palsu.

4.Damel plastik tahan seuneu, corétan sareng bahan tahan tamper.

Kakuatan magnét 5. kakuatan tinggi pikeun panangtayungan anu hadé.

6. Desain anu modél pikaresepeun pikeun ditingali, gampang dipiceun dina cash register mastikeun layanan palanggan anu gancang.

Produk Detil

Struktur internal

Kualitas tinggi ABS + Feritipitas tinggi ferit + Konci kolom beusi

Disaluyukeun

Percetakan rutin nyaéta warna abu, hideung, bodas sareng warna sanésna, logo tiasa ngaropea

Degaussing 

Pareuman tag ku detacher AM 58KHz.

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Kisaran panyalindungan panglegana antara dua anteneu tiasa ngahontal 1,5m ku mérek DR lemes. Tiasa ngajagi lebet lebarna 4,6m ku tilu anténeu tiasa dianggo sasarengan. Éta dihijikeun sareng hiasan anu indah di mal, gampang ngajagi rupa-rupa jalan toko ritel; janten cocog pikeun mall kelas luhur.
Jarak deteksi khusus gumantung kana sistem anu anjeun anggo.

Lumaku  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami