page banner

RF 8.2Mhz EAS Tag Kubah Tengah Kalayan Pin Retail Security Tag-Middle Dome

Pedaran pondok:

Tag ieu dirancang pikeun sistem RF 8,2MHz. Ukuran tag na nyaéta diaméterna 2,13 ″ (54mm) sareng asalna Hideung. Tag Kubah Tengah ngagabungkeun kamampuan deteksi anu hébat sareng desain anu pikaresepeun. Éta katingalina anggun sareng modéren bari dina waktos anu sami mangrupikeun salah sahiji tag paling hese pikeun anu janten maling nyobian éléh. Desain tipe kerang hartosna henteu aya lolongkrang pikeun nyobian neukteuk tag atanapi bahkan muka kabuka. Kami nyarankeun pisan tag ieu.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: Titik Kubah Tengah (No.016 / RF)

Ketik: RF Tag

Diménsi: φ54MM (φ2.13 ")

Warna: Abu / Bodas / Hideung

Frékuénsi: 8.2MHz


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

RF Tengah Kubah Kasar tag Supermarket Kaamanan Sensor Alarm

① Gampang dianggo sareng dipiceun. Leutik sareng didaur ulang. Ukuran sareng warna anu béda pikeun pilihan anjeun. (R45mm, R50mm, R64mm)

② Cocog sareng sadaya sistem 8.2MHZ. Dilarukeun pikeun toko eceran sapertos pakean, tas jsb.

③ résistansi eleh tinggi. Kinerja deteksi anu hadé.

Ngaran Produk

EAS RF Hard Tag

Frékuénsi

8.2MHz (RF)

Ukuran barang

Φ54MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

SISTEM RF

Nyetak

Warna anu tiasa disesuaikan

Detil utama tag hese RF-Kubah Mini:

Black-white-mini-dome-rf8.2mhz-54mm-eas-rf-alarm-hard-golf-tags

Tag 1.Hard, sacara umum diterapkeun di supermarket sareng toko pikeun nangtayungan sababaraha pakean maling tinggi, ngagaduhan kaunggulan utama pikeun deteksi anu hadé dina sistem EAS, didaur ulang sareng gampang dioperasikeun sareng sanésna;

2. Operasi gampang sareng desain pikaresepeun, tangguh, aman sareng tiasa dianggo deui, kualitas saé kalayan harga kalapa;

3. logo Palanggan tiasa dicitak dina tag sakumaha sarat anjeun R&D sareng ngabaru gaya anyar.

Produk Detil

Struktur internal

Kualitas luhur ABS + Coil sensitipitas tinggi + Konci kolom beusi

Disaluyukeun

Percetakan rutin nyaéta warna abu, hideung, bodas sareng warna sanésna, logo tiasa ngaropea.
Ukuran sareng gaya anu béda pikeun pilihan anjeun.

Degaussing 

Pareuman tag ku detacher RF 8.2MHz.

Detéksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Anteneu RF tiasa beroperasi dina sababaraha cara dumasar kana naha aranjeunna nganggo téknologi disapu atanapi pulsed.
Ngagunakeun Téknologi Swept RF, salah sahiji tumpukan bertindak salaku pamancar, ngirimkeun sinyal. Upami tag anu utuh atanapi labél asup kana caket alas, éta bakal resonasi sareng ieu kauninga ku alas kadua anu tumali salaku panarima. Alarm bakal disada.

Upami anjeun milarian nyalindung tina panto anu lega, sababaraha gumpalan anu disapu atanapi dikencang tiasa dianggo, gumantung kana lébarna panto anu dijaga.

Lumaku  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami