page banner
  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-4040 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-4040 Label

    Tag ieu mangrupikeun alat éléktronik alit anu diwangun ku chip sareng anteneu, sering dirarancang pikeun nyegah toko barang. Kalayan Tag RF, suara bip anu kuat bakal disada nalika aya anu nyobaan ninggalkeun toko tanpa mayar produk pikeun jalma na. Tag RF gaduh seueur aplikasi sanésna teuing.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 4040 Label (No.4040 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 40 * 40MM (1.57 "* 1.57")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black With Pin Retail Security Tag-Mini Square

    RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Hideung Kalayan Pin Retail Security Tag-Mini Square

    Sistem RF serbaguna sadayana guna cocog, tag kaamanan Electronic Article Surveillance (EAS), anu 8.2MHz Rectangular Mini mangrupikeun andalan seueur pangecér pikeun nyegah toko-toko. Faktor bentuk alit sareng desain saderhana ngajantenkeun ngalampirkeun kana barang anu lancar sareng gampang bari ogé ngamankeun barang tanpa ngaganggu pangalaman balanja, merchandising atanapi promosi mérek ..

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Mini Square Tag (No.001 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • RF 8.2Mhz EAS Middle Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Middle Dome

    RF 8.2Mhz EAS Tag Kubah Tengah Kalayan Pin Retail Security Tag-Middle Dome

    Tag ieu dirancang pikeun sistem RF 8,2MHz. Ukuran tag na nyaéta diaméterna 2,13 ″ (54mm) sareng asalna Hideung. Tag Kubah Tengah ngagabungkeun kamampuan deteksi anu hébat sareng desain anu pikaresepeun. Éta katingalina anggun sareng modéren bari dina waktos anu sami mangrupikeun salah sahiji tag paling hese pikeun anu janten maling nyobian éléh. Desain tipe kerang hartosna henteu aya lolongkrang pikeun nyobian neukteuk tag atanapi bahkan muka kabuka. Kami nyarankeun pisan tag ieu.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: Titik Kubah Tengah (No.016 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ54MM (φ2.13 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • RF 8.2Mhz EAS R50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-R50

    RF 8.2Mhz EAS R50 Tag Kalayan Pin Retail Retail Retailers Tag-R50

    Kinerja anu hébat, nilai sareng épéktipitas - tag R50 mangrupikeun tag kaamanan anu populér di jalan-jalan. Mangrupikeun tag anu saé, dianggo ngajaga baju, ku sistem kaamanan toko RF 8.2MHz. Tag ieu nyayogikeun deteksi maksimal (1.8m) antara anteneu sistem EAS (titincakan).

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: R50 Tag (No.019 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ50MM (φ1.97 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • RF 8.2Mhz EAS X50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-X50

    RF 8.2Mhz EAS X50 Tag Kalayan Pin Retail Retail Retailers Tag-X50

    Tag Babak atanapi tag RF dianggo pikeun panangtayungan baju. Éta dideteksi berkat anténeu RF anu dipasang dina pamariksaan. Sayogi dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten. Éta dikarang ku pin tina sagala rupa panjang sareng teu dikonci di tempat pamariksaan sareng tukang ngaluarkeun tekstil universal.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: X50 Tag (No.022 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ50MM (φ1.97 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-R42 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-R42 Label

    Label RF 50x50mm nganteurkeun kinerja anu tiasa diandelkeun sareng panyalindungan dagangan nganggo téknologi Radio Frekuensi (RF). Salin anu dicitak dina nyanghareupan labél didesain pikeun sacara visual ngabéjaan poténsial maling yén barang-barang dilindungan ku labél kaamanan sareng anu mawa dagangan anu dilindungi ngalangkungan zona deteksi bakal ngirut sistem alas.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 5050 Label (No.5050 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Mini Dome

    RF 8.2Mhz EAS Mini Kubah Tag Sareng Pin Retail Security Tag-Mini Dome

    Mini Kubah Tag cocog sareng sistem anti-maling 8,2 MHz EAS RF. Ieu tag anu napel dina produk pikeun dijagaan, nganggo kuku atanapi pin. Pin dicandak ku tag, nganggo spring magnet.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: Mini Kubah Tag (No.015 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: φ45MM (φ1.77 ")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-5050 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-5050 Label

    Prinsip kerja khusus label lemes nyaéta: masang detéktor éléktronik di tempat kaluar mall, nempelkeun labél atanapi ngagantelkeun label anti anti maling kana produk, sareng nempatkeun label lemes dina produk atanapi nganggo pembuka konci pikeun ngadamel produk lulus detéktor dina panto kalayan lancar. Upami anjeun nyandak barang nganggo labél lemes atanapi labél heuras tanpa pamayaran, nalika ngalangkungan detéktor, detéktor bakal ngirut, sahingga ngajaga kapentingan ékonomi pasar.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 5050 Label (No.5050 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-3030 Label

    EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-3030 Label

    Labél lemes dipasang dina produk pikeun ngajagi produk. –A produk anu nganggo labél lemes tiasa nembus panto saatos nampi mayar sareng nembus dékoder. Upami panto na henteu didekode, sinyal alarm bakal dikaluarkeun. Cocog pikeun anti-maling komoditi, anti maling di supermarket, department store, toko audio-visual sareng tempat-tempat sanés.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer modél: RF 3030 Label (No.3030 / RF)

    Jenis: Label RF

    Diménsi: 30 * 30MM (1.18 "* 1.18")

    Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

    Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

    Panas Ngalembereh Perekat: Henkel

  • RF 8.2MHz EAS Large Square Tag with Pin Supermarket Security Tag-Large Square

    RF 8.2MHz EAS Tag Pasagi ageung sareng Pin Supermarket Security Tag-Large Square

    Tag EAS loba dipaké di toko pikeun nangtayungan pakean, topi, kantong jeung sajabana. Éta tiasa dianggo sasarengan sareng aksésoris EAS, sapertos pin, lanyard. Tiasa dipésér sasarengan sareng sistem, detacher, pin, anti anti maling lanyard, sadaya produk dianggo sasarengan pikeun ngajaga kasalametan properti di toko.

    Spésipikasi barang

    Ngaran mérek: ETAGTRON

    Nomer Modél: Tag Pasagi ageung (No.004 / RF)

    Ketik: RF Tag

    Diménsi: 68 * 55MM (2.68 "* 2.17")

    Warna: Abu / Bodas / Hideung

    Frékuénsi: 8.2MHz