page banner

EAS SYSTEM AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG300

Pedaran pondok:

Hiji barang ditandaan atanapi dilabélan sareng salah sahiji atanapi langkung anteneu, biasana diposisikan caket lawang toko, komunikasi sareng aranjeunna nalika dugi ka jangkauan, ngingetkeun manajemén toko nalika batur nyobian miceun barang tina toko tanpa pamrosésan anu saé.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: PG300

Jenis: Sistem EAS AM

Diménsi: 1500 * 306 * 20MM

Warna: bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

Toko Pakéan Alarming Sistem EAS

Dasar kaamanan-akrilik & logam ngajantenkeun anteneu khusus tahan, éta masihan "perasaan anu teu katingali", tampilan pantun elegan sareng luhur ka toko interior atanapi modern anu modéren.

Pilihan Alarm Jauh waspada staf acara alarem dimana waé di toko

Port sambungan jasa ngamungkinkeun kontrol parangkat lunak sistem lengkep dina anteneu naon waé

Unggal pengontrol tiasa nyambungkeun dugi ka 4 anteneu.

retail-store-clothing-shop-alarm-anti-theft-system-gate-58khz-am-eas-security-door

Ngaran Produk

EAS AM System-PG300

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Bahan 

Akrilik

Ukuran paking 

1500 * 306 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan toko pakean:

acrylic-Eas-Antenna-System-58khz-AM-Security-Alarm-Gate

1. Ngadopsi bahan baku Mitsubishi, tiasa ngajaga warna henteu diudar, teu aya deformasi sahenteuna

2. 10taun di lingkungan rohangan.   

3. Pelat dasar didamel tina paduan aluminium kapadetan tinggi sareng permukaan oksidasi, kuat pisan sareng éndah.

4. Panutup dasar didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel, tapi sanés 204 stainless steel anu gampang keyeng.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Déwan Master

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Dewan Budak

Produk Detil

Logo khusus dina sampéan dasar

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Panutup Logam

Kuat sareng dipercaya, anti tabrakan sareng tahan cai

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Ngawengku 2.0m ku mérek DR ku dua anténeu. Hiji pengendali tiasa ngajalankeun dugi ka 4 anténeu. Kisaran deteksi panglegana dina modeu Quad (kalayan 4 anténeu) tiasa dugi ka luhur 8M kalayan mérek DR.
Éta ningkatkeun sistem kamampuan anti gangguan, sareng anténeu tiasa didesain sacara bébas. Hiji unit, dua unit, atanapi langkung tiasa dianggo di toko, sareng jarak deteksi naék nalika jumlah nambahan anu ngagunakeun.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami