page banner

EAS Antenna Store Security System Kaamanan anti-maling Alarm tina AM 58khz EAS Antenna-PG200

Pedaran pondok:

Sistem deteksi ieu ngagaduhan téknologi Etagtron AM EAS pikeun tingkat deteksi maling anu paling luhur kalayan sinyalna dugi ka 2.5m (8ft 2in) pikeun jalan kaluar anu lega atanapi sababaraha. Desain ipis, sempit, buka-bina na diwangun tina akrilik kualitas luhur, ngalestarikeun toko estetika sareng ngantepkeun tampilan anu saé pikeun ampir sadaya setting ritel.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer Modél: PG200

Jenis: Sistem EAS AM

Diménsi: 1500 * 200 * 20MM

Warna: kulawu / bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk video

Produk Katerangan

alarm shop shop anti maling sistem gerbang

Faktor bentuk akrilik transparan ngawétkeun éstétika toko

Kinerja deteksi global 2.5m (8ft 2in) anu saluyu ngajaga aset kritis

Sensor ngitung jalma anu ditangkep nyandak kunjungan shopper pikeun ngabantosan ngamaksimalkeun kinerja toko

Tunggal, ganda sareng sababaraha anteneu pikeun pilihan, nyumponan kabutuhan anu khusus

SUPERM~1

Ngaran Produk

Sistem EAS AM

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Bahan 

Akrilik

Ukuran paking 

1500 * 200 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan supermarket:

clothing-shop-alarm-anti-theft-system-gate-58khz-am-eas-security-door

1. baku baku & bahan akrilik transparan elegan. Tahan suhu luhur & tekanan tinggi; matéri novél, katingalina saé sareng saderhana.

2. konvergénsi Master-budak, operasi normal ku anteneu tunggal; sirkuit nyetél diri; nol positip palsu, ngatur diri sinkronisasi, sensitipitas adjustable; Sora unik sareng alarm lampu; Tiasa ngadeteksi sadayana label lemes 58kHz, hard tags sareng tag 58kHz khusus.

3. Teu kahalangan dina stabilitas ngawaskeun anti maling sareng umur jasa panjang dibandingkeun sareng produk biasa;

4. Téhnologi pamrosésan sinyal digital maju tiasa ngalaksanakeun monitor mandiri périodik sareng kontrol panguasaan otomatis ka lingkungan sakitar.

AM-SYSTEM-BOARD-MASTER-NO8500

Déwan Master

AM-SYSTEM-BOARD-SLAVE-NO8500

Dewan Budak

Produk Detil

Customized Logo

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Panutup Logam

Kuat sareng dipercaya, anti tabrakan sareng tahan cai

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Hiji sapotong anteneu tiasa nutupan ngadeteksi kisaran ti 0,5m dugi ka 2,4m (Gumantung kana kaayaanana saleresna), Jangkungan panyalindungan panglegana antara dua anteneu tiasa ngahontal 1,5m ku label DR anu lemes. Tiasa ngajagi lawang lebarna 5,8m kalayan tilu anténeu tiasa dianggo sasarengan . Éta dihijikeun sareng hiasan anu indah di mal, gampang ngajagi rupa-rupa jalan toko ritel; janten cocog pikeun mall kelas luhur.
Ku nambihan anteneu anti maling, toko toko tiasa ngalegaan tanpa wates, Sababaraha anteneu sakaligus nganggo tanpa sinkronisasi on-line.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami