page banner

EAS Antenna AM System Acrylic Kualitas luhur Girang 58KHz Pakéan Toko Kaamanan Gerbang-PG212A

Pedaran pondok:

Desain anu pikaresepeun sareng téknologi digital anu luar biasa ngajantenkeun anteneu kami mangrupikeun solusi anu paling populer di pasar pikeun kabutuhan kaamanan ritel. Anteneu kami anu kuat, dirancang ogé tur cukup kuat pikeun lingkungan paling ritel.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: PG212A

Jenis: Sistem EAS AM

Diménsi: 1500 * 370 * 20MM

Warna: bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

Toko Pakéan Alarm Anti-maling Sistem EAS

Penetrasi kuat pikeun sliver kertas, tingkat deteksi tinggi

Penampilan gaya sareng berehan, jinis modis

Jangkauan deteksi: ngadopsi téknologi maju MONO di dunya sareng rentang detéksi lega

Transparansi: bahan akrilik anu diadopsi, transparan sacara lengkep

EAS-AM-58Khz-retail-anti-theft-eas-system-devices-door-sensor-alarm

Ngaran Produk

EAS AM System-PG212A

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Bahan 

Akrilik

Ukuran paking 

1500 * 370 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan toko pakean:

1. Sistem ieu bahan transparan akrilik, cocog pikeun toko pakean menengah sareng kelas luhur, toko éléktronik telepon seluler, sareng sajabana, harga sedeng, hemat biaya.

2. Sedengkeun balanja normal di toko nyaéta kasir nganggo EAS detacher atanapi EAS deactivator kanggo miceun EAS tag anti-maling anu dilampirkeun kana komoditi, sareng jalma mayar artos kanggo komoditi sareng ngaluarkeunana kaluar ti panto toko, nalika jalma ngalirkeun panto toko, EAS anteneu moal ngirim alarm sora sareng flash, anu ngirangan tingkat leungitna barang.

 3. Anti-Maling, Toko Ritel Gerbang Alarm Gerbang Entrance Entrance, alarem, Anti-maling Sareng Alarm Di Toko, Exit system dispaly security

 4. Cocog pikeun pamasangan jarak panto anu lega, sistem éléktronik super scanning digital, sadaya fungsi uji diri digital, adaptasi lingkungan, sensitipitas tinggi, réspon gancang, positip palsu, tingkat palsu anu handap.

AM-SYSTEM-BOARD-MASTER-NO8500

Déwan Master

AM-SYSTEM-BOARD-SLAVE-NO8500

Dewan Budak

Produk Detil

Logo khusus dina sampéan dasar

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Lampu LED

Nyayogikeun pancegahan visual ngalawan maling

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Tempat anu lumaku: pakean, sapatu sareng topi, tas, audio sareng pidéo, kosmétik, farmasi, department store sareng toko ritel terbuka sanésna pikeun lawang: Kaamanan pakean EAS, kaamanan department store, kaamanan mal balanja, kosmétik sareng anti-maling anu sanés ..
Ku nambihan anteneu anti maling, toko toko tiasa ngalegaan tanpa wates, Sababaraha anteneu sakaligus nganggo tanpa sinkronisasi on-line.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami