page banner

EAS Retail Store 58khz AM Shop Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PG400

Pedaran pondok:

Fitur-fitur AM, sistem anu kuat anu dirancang kalayan fokus kana deteksi anu kuat tina label perekat, reliabilitas, sareng kalenturan. Sistem AM pedestal ieu cocog pikeun lingkungan mana waé, kalayan kinerja anu peringkat di luhur pasar kaamanan ritel.

Sistem AM unggul dina lawang anu ageung atanapi sababaraha tempat dimana éta langkung unggul dibandingkeun kalolobaan pesaingna, sareng sasarengan sareng pigura ABS modéren awét tapi pikaresepeun pisan, kalayan rohangan pikeun spanduk iklan.

Barang Skarangan

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer Modél: PT309

Jenis: Sistem EAS AM

Diménsi: 1560 * 420 * 20MM

Warna: bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

Toko Pakéan Alarm Anti-maling Sistem EAS

Éta tiasa nutupan daérah anu langkung lega kalayan langkung saé unit. Pangsaeutikna potongan fisik hartosna biaya pamasangan sareng pangropéa turun.

Sadaya dina hiji anteneu desain. Instalasi gampang.

Jarak deteksi tiasa ngahontal 3,6m ku ukur dua anténeu.

Anjeun tiasa nambihan anteneu dumasar kana lebarna lebetna.

EAS-AM-58Khz-retail-anti-theft-eas-system-devices-door-sensor-alarm

Ngaran Produk

EAS AM System-PT309

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Bahan 

ABS

Ukuran paking 

1560 * 420 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.8m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan toko pakean:

1. kualitas luhur awak palastik ABS;

2.Master pedestal tiasa dianggo masing-masing nyalira kalayan deteksi anu saé; Nalika Reciever pedestal kedah dianggo sareng Master pedestal;

3. Leres sareng deteksi lega jarak anu ngareuwaskeun;

4. Tingkat - Hiji anti gangguan; konsumsi kakuatan low, high connection error anti-ngaduruk dewan utama.

5. Sistem alarm kaamanan AM EAS tiasa dilarapkeun ka toko baju, supermarket, koper sareng toko tas, toko murangkalih sareng sadaya toko ritel anu sanés.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Déwan Master

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Dewan Budak

Produk Detil

Logo khusus dina sampéan dasar

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan ABS

bahan ABS perior, hampang sareng gampang dibawa

Lampu LED

Indikator indikator anu tiasa didéngékeun sareng visual langsung ngawartosan perusahaan toko ngeunaan kajadian alarm

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Kisaran deteksi anteneu nyaéta 0.6m ~ 2.8m (gumantung kana kaayaan anu sabenerna). Saatos nganggo tag DR anu lemes, kisaran perlindungan anu pang lega antara dua anteneu tiasa ngahontal 1,5m. Katiluna anteneu dianggo sinkron pikeun nangtayungan lawang anu lega 5,6m. Sampurna dihijikeun sareng hiasan indah mal balanja, kalayan gampang ngajagaan toko ritel tina sagala rupa lébar, cocog pikeun mal balanja luhur.
Ku cara ningkatkeun jumlah anteneu anti maling, toko toko tiasa dilegaan salamina, sareng sababaraha anteneu tiasa dianggo online dina waktos anu sareng tanpa sinkronisasi.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami