page banner

EAS Retail Store 58khz AM Toko Toko Alarm Anti-maling Aystem Gate-PT309

Pedaran pondok:

Sistem AM ieu berpungsi dina prinsip yén pamancar ngirimkeun sinyal dina semburan anu masihan énergi pikeun tag dina zona alas. Nalika pulsa réngsé, tagna némbalan. Antara bursts, sinyal tag na dideteksi ku panarima. Ku alatan éta, lamun tag aktif ngalirkeun antara alas, alarm bakal disada.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: PG218

Jenis: Sistem EAS AM

Diménsi: 1500 * 340 * 20MM

Warna: bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

Toko Eceran Alarm Anti-maling Sistem EAS

Perdihkeun intisari seni Cina sareng Kulon, nembus pamikiran desain tradisional, nunjukkeun kaunggulan saatos dikombinasikeun.

Penampilan fashional sareng elegan, pangiriman cahaya anu kuat, résistansi pakean anu saé sareng jaga bentukna.

Kotak handap stainless steel kalayan tahan maké, tahan cuaca sareng tahan korosi.

Colokkeun dukungan listrik sareng muter

low-price-EAS-Am-System-Anti-Theft-Detection-Gate-Indoor-Security-Entrance

Ngaran Produk

EAS AM System-PG218

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Bahan 

Akrilik

Ukuran paking 

1500 * 340 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.5m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor kaamanan toko pakean:

1. Éta dirarancang janten solusi anu épéktip pikeun ngamankeun toko anjeun ngalawan maling nganggo AM Technology anu dipercaya.

2. Éta mangrupikeun sistem standar EAS dua-alas sareng tahan résistansi kana gangguan sareng pangaturan anu saderhana, anu ngajantenkeun pilihan anu tiasa dipercaya pikeun toko mana waé.

3. Sistem ieu tiasa dipasang dina jumlah anu teu terbatas dina hiji lokasi. Setélan singkronisasi saderhana ngamungkinkeun sadayana damel babarengan.

4. Kanggo panto sempit, dimungkinkeun pikeun nganggo anteneu tunggal - sareng pikeun panto anu langkung lega, langkung seueur anteneu tiasa saukur ditambihan. Sistem AM kalebet deteksi jammer pikeun nyegah maling tina ngahalangan sistem nalika nyobian ngantunkeun toko nganggo barang anu dipaling.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Déwan Master

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Dewan Budak

Produk Detil

Logo khusus dina sampéan dasar

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Lampu LED

Nyayogikeun pancegahan visual ngalawan maling 

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Ngawengku 1.7 ~ 1.8m ku mérek DR ku dua anténeu. Performa tabel kalayan pamasangan anu merenah. Hiji anteneu primér tiasa dianggo sareng dua anténeu sekundér.
Ku nambihan anteneu anti maling, toko toko tiasa ngalegaan tanpa wates, Sababaraha anteneu sakaligus nganggo tanpa sinkronisasi on-line.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami