page banner

Gerbang UHF RFID pikeun Kontrol Akses Jalma sareng Asét nyukcruk-PG506L

Pedaran pondok:

Anteneu RFID tanggung jawab pikeun ngaluarkeun sareng nampi ombak anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan anténeu, éta diaktipkeun sareng ngaluarkeun sinyal. Anteneu nyiptakeun lapangan gelombang anu béda sareng nutupan jarak anu béda.

Jenis Antenna: Anteneu polarisasi sirkular dianggo paling saé dina lingkungan dimana orientasi tagna béda-béda. Anteneu polarisasi linier dipaké nalika orientasi tag dipikanyaho sareng dikontrol sareng teras sami. NF (Near Field) anteneu dianggo maca tag RFID dina sababaraha séntiméter.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: PG506L

Jenis: Sistem RFID

Diménsi: 1517 * 326 * 141MM

Warna: bodas

Tegangan kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

UHF Access Control Alarm Anti-maling System RFID

Frékuénsi dobel RFID + RF

Lagu lagu sareng tilas

Alarm EAS basis RFID

Visualisasi pencegahan karugian

Replenish barang anu dipaling pikeun ngirangan saham-saham

Jalma ngitung sareng ngalirkeun statistik

UHF-RFID-GATE-READER-RFID-Product

Ngaran Produk

UHF RFID System-PG506L

Kiripik tag

Impinj Indy ™ R2000

Jarak instalasi (Max.)

≤1.8m (ngan RF) ≤2.0m (ngan RFID)

Fungsi

Jalma inframerah cacah, EAS / RFID anti maling

Antarbeungeut

RS-232, RJ45

Modeu operasi

Nyambung kana server kas ngalangkungan antarbeungeut protokol

Protokol

ISO 18000-6C / EPC Global C1G2

Kakuatan ngirimkeun

0dBm ~ + 30dBm

Nampi sénsitip

-83dBm (R2000)

Modeu modulasi

BSD_ASK / M0 / 40KHz; PR_ASK / M2 / 250KHz
PR_ASK / M2 / 300KHz; BSD_ASK / M0 / 400KHz

Sasayogian tanaga

Adaptor kakuatan

 

 

Frékuénsi

ETSI, 865 ~ 867MHz
FCC, 902 ~ 928MHz
CCC, 920 ~ 925MHz, 840 ~ 845MHz
NCC, 924 ~ 927MHz

Bahan 

Akrilik

Ukuranna 

1517 * 326 * 141MM

Jangkauan deteksi

1.8m (depneds dina tag & enviornment dina situs)

Modél damel

Juragan + Budak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Suhu ngagawekeun

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu neundeun

-40 ℃ ~ + 70 ℃
RFID-Card-Reader-Security-Turnstile-Gate

Produk Detil

Logo khusus dina sampéan dasar

Ngaropea logo anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik unggulan, elegan sareng transparan

Lampu LED

Indikator indikator anu tiasa didéngékeun sareng visual langsung ngawartosan perusahaan toko ngeunaan kajadian alarm

Detéksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

RFID nyederhanakeun prosés pakéan sareng manajemén ritel ku maturan solusi tungtung nepi ka ngalacak, ngitung sareng ngintun barang ti gudang sareng ngendalikeun barang unggal jalan dugi ka jual-jual. Inventaris toko ditangani kalayan lancar sareng sistem RFID pikeun pisibilitas, épisiénsi sareng kaamanan.

Disarankeun produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami