page banner

RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Hideung Kalayan Pin Retail Security Tag-Mini Square

Pedaran pondok:

Sistem RF serbaguna sadayana guna cocog, tag kaamanan Electronic Article Surveillance (EAS), anu 8.2MHz Rectangular Mini mangrupikeun andalan seueur pangecér pikeun nyegah toko-toko. Faktor bentuk alit sareng desain saderhana ngajantenkeun ngalampirkeun kana barang anu lancar sareng gampang bari ogé ngamankeun barang tanpa ngaganggu pangalaman balanja, merchandising atanapi promosi mérek ..

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: Mini Square Tag (No.001 / RF)

Ketik: RF Tag

Diménsi: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

Warna: Abu / Bodas / Hideung

Frékuénsi: 8.2MHz


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

RF Mini Square hard tag Supermarket Security Alarm Sensor

Tag kaamanan alun-alun ①8.2mhz, seueur dianggo di toko baju sareng supermarket

Rate Laju deteksi luhur, gancang pisah dina tempat jual, umur panjang, pilihan kaamanan anu tiasa dianggo deui

③Nyiptakeun lingkungan balanja anu langkung pikaresepeun

Ngaran Produk

EAS RF Hard Tag

Frékuénsi

8.2MHz (RF)

Ukuran barang 

48 * 42MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

SISTEM RF

Nyetak

Warna anu tiasa disesuaikan

Detil utama tag hese RF-Mini Square:

RF-Square-Tag-RF-Hard-Tag-Garment-Security-Alarm

1. Ngurangan karugian toko anjeun;

2. Nyayogikeun pangaruh pancegahan;

3.Ningkatkeun penjualan dorongan ku mindahkeun barang tina cased dikonci kana konter sareng lantai penjualan terbuka;

4. Harga paling murah sareng Biasana Pabrik EAS 8.2mhz RF alarem tag -which nyaéta sistem RF anu dianggo di toko baju, supermarket, pamilihan mandiri.

Produk Detil

Struktur internal

Kualitas luhur ABS + Coil sensitipitas tinggi + Konci kolom beusi

Disaluyukeun

Percetakan rutin nyaéta warna abu, hideung, bodas sareng warna sanésna, logo tiasa ngaropea.
Ukuran anu béda pikeun pilihan anjeun.

Degaussing 

Pareuman tag ku detacher RF 8.2MHz.

Detéksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Nilai Q tinggi ngajantenkeun tag ieu langkung sénsitip kana anténeu RF 8.2Mhz. Kelas RF tag RF, kisaran deteksi langkung lega tibatan tag pasagi RF umum.
Baguna pikeun rupa-rupa dagangan Gampang dilarapkeun sareng dipiceun saat-saat-dijual. Sensitipitas deteksi tag gumantung kana lingkungan sakitar anu dipasang sistem RF.

Lumaku  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami