page banner

EAS Anti Maling 4040mm RF Lemes Label Supermarket-4040 Label

Pedaran pondok:

Tag ieu mangrupikeun alat éléktronik alit anu diwangun ku chip sareng anteneu, sering dirarancang pikeun nyegah toko barang. Kalayan Tag RF, suara bip anu kuat bakal disada nalika aya anu nyobaan ninggalkeun toko tanpa mayar produk pikeun jalma na. Tag RF gaduh seueur aplikasi sanésna teuing.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Nomer modél: RF 4040 Label (No.4040 / RF)

Jenis: Label RF

Diménsi: 40 * 40MM (1.57 "* 1.57")

Desain payun: Buligir / Bodas / Barcode / Disesuaikan

Frékuénsi: 8.2MHz ± 5%, 9.5MHz ± 5%, 10.5MHz ± 5%

Panas Ngalembereh Perekat: Henkel


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

RF 4040 Lemes Label Supermarket Security Alarm Sensor

①Gunakan stiker kaamanan RF pikeun barang anu tag kaamanan sareng jarum henteu cocog.

② Kanggo barang tina unggal pangukuran. Hatur nuhun kana ukuran na 40 x 40 mm éta gampang cocog sareng permukaan anu pangleutikna.n

③ Kanggo panggunaan sakali. Stiker na dinonaktipkeun sateuacan dicandak ka luar toko.

Ngaran Produk

EAS RF Lemes Tag

Frékuénsi

8.2MHz (RF)

Ukuran barang 

40 * 40MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

SISTEM RF

Desain payun

Buligir / Bodas / barkod / ngaropea

Detil utama labél lemes RF:

Retail-Clothing-Alarming-Security-EAS-RF-Soft-Label-Supermarket

1. Tag kami kertas-ipis sareng dipasang dina labél khusus anjeun. Ku nempatkeun tag dina labél, urang henteu ngaleungitkeun mérek anjeun pisan. Aya ogé hemat biaya anjeun bakal kéngingkeun duanana label sareng tag kaamanan ditambkeun dina waktos anu sami.

2.Elemen kaamanan palastik ageung henteu cocog sareng sadaya barang. Maka stiker kaamanan mangrupikeun pilihan anu langkung saé upami barang-barang anu dimaksud contona:
buku sareng alat tulis;
keramik;
éléktronika;
pakakas sareng alat pelindung;
cocooan;
produk tina pilem atanapi karét;

Labél Spésifikasi

Retail-Clothing-Alarming-Security-EAS-RF-8.2MHz-Soft-Label
Retail-Supermarket-Alarming-Security-EAS-RF-Soft-Label-

1.Top-kertas : 65 ± 4μm
2.Panas-lééh: 934D
3.Anti-etchingink : Greenink 
4.AL : 10 ± 5 % μm
5.Perekat : 1μm
6.CPP : 12.8± 5 % μm
7.Perekat : 1μm
8.AL : 50 ± 5 % μm
9.Anti-etchingink : Greenink 
10.Panasan-lebur : 934D
11.Liner : 71 ± 5μm
12.Kandel : 0,20mm ± 0,015mm

Detéksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Produk ieu dianggo ku sistem radio RF8.2MHz sareng seueur dianggo dina rak supermarket pikeun nyegah maling. Éta cocog pikeun sadaya produk di lingkungan supermarket sareng toko khusus. Ruang lingkup panggunaan kalebet tag harga ngagantung pakean, buku, kotak audio sareng pidéo CD, sampo, botol pembersih wajah, sareng séri produk kemasan karton alit tiasa dianggo.
Nalika degaussing, anggo alat anti-maling label degaussing khusus na dégaussing board. Punten tong nempatkeun label lemes dina tempat produkna dicetak nganggo téks déskripsi anu penting, sapertos komposisi produk, metode panggunaan, pernyataan peringatan, ukuran sareng barkod, tanggal produksi, sareng sajabana Kanggo nyegah batur ngaleupaskeun labélna sacara haram, ieu labél pisan caket. Upami labélna dipaksa dipaksa, permukaan produk bakal rusak.

Lumaku  Adegan

Retail-Clothing-Anti-theft-Security-EAS-RF-8.2MHz-Soft-Label

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami