page banner

Kaamanan Pakéan AM 58KHz Tag Alarm Sensor Tag Pensil-Tag Akut Keras

Pedaran pondok:

Tag Pensil Akut mangrupikeun vérsi anu langkung pondok tina Pensil Tag anu populér. A coil ferit tatu kakuatan Mini-Stylus, nyayogikeun kinerja anu sami sareng Wave Tag. Tag ieu tiasa dipiceun tina barang dagangan ku alat detét magnét anu mana waé.

Spésipikasi barang

Ngaran mérek: ETAGTRON

Jumlah Modél: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

Ketik: AM Tag

Diménsi: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

Warna: Abu / Bodas / Hideung

Frékuénsi: 58KHz


Detil Produk

Tanda Produk

Produk Katerangan

AM Pensil Akut keras tag Pakéan Alarm Sensor Alarm

MaterialBahan ABS anyar tag: warna éndah tanpa bintik hideung, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi

Performance Kinerja sareng ukuran biaya anu saé, cocog pikeun ukuran barang anu bénten-bénten

③ Tiasa damel di jarak 1,5 - 1.8m tina gerbang anteneu AM EAS, ngadukung sadaya sistem EAS AM kanggo damel babarengan pikeun ngahontal fungsi anti maling.

Ngaran Produk

EAS AM Hard Tag

Frékuénsi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

60 * 19 * 14MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.8m (depneds dina Sistem & enviornment dina situs)

Modél damel

AM SISTEM

Nyetak

Warna anu tiasa disesuaikan

Detil utama tag keras pensil AM-tag:

EAS-Hard Tag-Anti-theft-AM-Hard-Tag-Security-Tag-China-Original-Factory

1. Rupa-rupa Pamakéan di toko baju tekstil atanapi supermarket, sanés ngan ukur baju, tapi ogé pikeun sapatu, syal, dompét, tas tangan sareng sajabina; 

2. Anggo hirup panjang, tiasa dianggo deui, tong pernah dirugikeun, kualitas luhur kalayan harga anu wajar.

3. Deteksi Super Pensil ageung AM 58Khz Hard Tag Pikeun Pakéan Anti Shoplifting, salah sahiji tag sora sareng magnét anu langkung épéktip, jarak sensing anu panjang, cocog pikeun toko anu aya dina toko anu lega.

Produk Detil

Struktur internal

Kualitas tinggi ABS + Feritipitas tinggi ferit + Konci kolom beusi

Disaluyukeun

Percetakan rutin nyaéta warna abu, hideung, bodas sareng warna sanésna, logo tiasa ngaropea

Degaussing 

Pareuman tag ku detacher AM 58KHz.

Detéksi Jarak

SUPERM~2

Kami parantos suksés nerapkeun AM pensil ageung ieu pikeun sagala rupa toko ranté ritel. Tag pensil ageung EAS tiasa dianggo babarengan sareng pin baja atanapi kabel lanyard pikeun ngagantelkeun kana sababaraha jinis komoditas ritel pikeun toko anti maling.
Jarak deteksi dugi ka lingkungan toko, kirang faktor gangguan, langkung saé pangaruh deteksi.

Lumaku  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami