page banner

Solusi pikeun Supermarket

Gerbang kaamanan dipasang dina lawang panto toko, jumlah gerbang ditangtukeun ku lébarna panto asup sareng jinis gerbangna.

Tag atanapi labél mana anu anjeun badé dianggo di Supermarket?

1

Pikeun Baju:

Usum panasbaju, lawon hampang sapertos baju, rok, jas muter, kaos oblong, Etagtron nyayogikeun tag kaamanan ku pin pondok 16mm atanapi khusus kanggo ngalindungan aranjeunna. Hususna pikeun lawon sutra, nganggo tag Etagtron kalayan lanyard ngalangkungan kancing, anu langkung saé nyegah kerusakan.

1

Tip: Lebetkeun pin kana baju teras diasupkeun kana lembut. Entong maksakeun pin kana tag.

Usum tiis baju, Etagtron ogé tiasa nyayogikeun tag kaamanan ku pin panjang atanapi tag lanyard khusus kanggo mayungan Down.

2

Etagtron nawiskeun sababaraha jinis tag pikeun ngajagi jinis sapatu.

1

Pikeun Inuman:

Etagtron nyayogikeun sababaraha tag anggur botol ukuran kaamanan anu béda, nyumponan kabutuhan anu rupa-rupa.

1

Nalika nyoplokkeun tag, cukup nganggo remover magnét.

security-bottle-tag-anti-theft

Pikeun Alat Tulis Barang Olahraga

Etagtron tiasa nyayogikeun tag lancah ukuran anu sanés sareng langkung aman pikeun ngajagi barang anu mahal.

1

Kantong sareng Luaages kagolong kana komoditi nilai tinggi, biasana nganggo tag alarm diri pikeun sadar pangaruh perlindungan anu langkung saé. Etagtron nawiskeun sababaraha jinis tag alarm diri anu lemes pikeun cocog sareng kantong sareng promosikeun gambar mérek anjeun.

Pikeun Dahareun

Label RF cocog pikeun permén karét, atanapi sababaraha katuangan pon leutik, sareng kami tiasa nyayogikeun kode dummy, henteu gampang dipendakan, ogé ngagaduhan label RF beku 40 * 40mm kanggo tuang beku.

1

Kumaha cara miceun tag atanapi mareuman labél?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo detacher atanapi deactivator kami.

Jumlah detacher atanapi deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.

1

Anggo detacher magnét pikeun ngaleungitkeun tag konci magnét. Pikeun labél, aya anu nganonaktifkeun pikeun degaussing.