page banner

Solusi pikeun Toko Pakéan

alarm-security-antennas-entrance-gate-clothes-system-gate

Gerbang dipasang di lawang panto toko, jumlah gerbang ditangtoskeun ku lébarna lawang sareng jinis gerbang.

Tag atanapi labél mana anu anjeun bakal dianggo?

small-clothes-shop-design-decoration-furniture-5

Tag kaamanan pikeun Baju:

Usum panas baju, lawon hampang sapertos baju, rok, jas muter, kaos oblong, Etagtron nyayogikeun tag kaamanan ku pin pondok 16mm atanapi khusus kanggo ngalindungan aranjeunna. Hususna pikeun lawon sutra, nganggo tag Etagtron kalayan lanyard ngalangkungan kancing, anu langkung saé nyegah kerusakan.

1

Tip: Lebetkeun pin kana baju teras diasupkeun kana lembut. Entong maksakeun pin kana tag.

Usum tiis baju, Etagtron ogé tiasa nyayogikeun tag kaamanan ku pin panjang atanapi tag lanyard khusus kanggo mayungan Down.

2

Tag kaamanan pikeun Sapatu:

shoes-store-eas-system-security-gate-entrance-door-tag

Etagtron nawiskeun sababaraha jinis tag pikeun ngajagi jinis sapatu.

1
2

Tag kaamanan pikeun Kantong & Bagasi:

1

Kantong sareng Luaages kagolong kana komoditi nilai tinggi, biasana nganggo tag alarm diri pikeun sadar pangaruh perlindungan anu langkung saé. Etagtron nawiskeun sababaraha jinis tag alarm diri anu lemes pikeun cocog sareng kantong sareng promosikeun gambar mérek anjeun.

Tag kaamanan pikeun Asesoris fashion:

3

Kumaha cara miceun tag na?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo detacher atanapi deactivator kami.

Jumlah detacher atanapi deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.

how-to-remove-security-tag-from-clothes-alarm-tag

Anggo detacher magnét pikeun nyabut tag konci magnét. Kanggo konci magnét, aya dua jinis konci: standar lock sareng super lock, pikeun standar lock, anjeun tiasa nganggo detacher kalayan gaya magnét 8000gs kanggo ngaleungitkeunana, pikeun super lock, anjeun peryogi ngagunakeun detacher ku kakuatan magnét 16000gs.