page banner

Solusi pikeun Toko Kacamata

Gerbang dipasang di lawang panto toko, jumlah gerbang ditangtoskeun ku lébarna lawang sareng jinis gerbang.

Jinis tina EAS Tag & Labél

Etagtron nyayogikeun seueur jinis tag sareng labél pikeun kacamata, tiasa nyumponan kabutuhan anu béda.

Tag heuras kaamanan

1

Labél lemes kaamanan

2

Kumaha cara miceun tag atanapi mareuman labél?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo detacher atanapi deactivator kami.

Jumlah detacher atanapi deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.

1

Anggo detacher magnét pikeun ngaleungitkeun tag konci magnét. Pikeun labél, aya anu nganonaktifkeun pikeun degaussing.