page banner

Solusi pikeun Toko Kosmétik

Gerbang dipasang di lawang panto toko, jumlah gerbang ditangtoskeun ku lébarna lawang sareng jinis gerbang.

Toko Kosmétik sok ngajual sababaraha produk kageulisan sareng kosmétik kalebet makeup Wajah, Perawatan Kulit, Perawatan Awak, produk Perawatan Rambut, sareng sajabana ... Etagtron nawiskeun téknologi AM lengkep pikeun ngajagi komoditas toko kosmetik.

Labél mana anu anjeun bakal anggo?

cosmetics-shop-eas-security-antennas-entrance-gate-security-acrylic-gate

Labél kaamanan pikeun kosmétik Kecantikan:

Etagtron Pasokan label AM caket, dilebetkeun AM Label sareng Label AM tahan cai pikeun ngajagaan kosmétik anu béda ..

5
makeup-display-am-label-58KHz

Jenisna tina AM Lengket Label:

Kodeu bar

kode bar dummy pikeun sumputkeun anu langkung saé

Bodas

lumaku pikeun bungkus warna lampu és khususna bodas

bungkus warna Logo dicitak ditampi

Hideung

lumaku pikeun bungkus warna hideung

Panah

minuhan sarat khusus

Kumaha cara miceun tag na?

4

Saatos mayar, anjeun tiasa ngaleungitkeun kaamanan ieu tina tulisan nganggo deactivator kami, kantun nempatkeun mérek DR AM caket ka deactivator pikeun degaussing.

Kuantitas deactivator ditangtukeun ku jumlah méja kasir.